Welkom bij Eloflex Noord Nederland


Maak kennis met de Eloflex, dit is een volledig nieuw type elektrische rolstoel uit Zweden. De Eloflex rolstoel is compact, opklapbaar en ultra lichtgewicht, en biedt een groot aantal unieke functies voor extra vrijheid, comfort en gemak. 

Lichtgewicht, opklapbaar, compact en soepel rijdend. De Eloflex is momenteel de slimste elektrische rolstoel op de markt - een opklapbare mobiele oplossing die perfect is voor reizen, uitstapjes met de auto en taxi's tijdens uw vakantie. Het is tijd om uw vrijheid naar een hoger niveau te tillen. Met zijn opklapbare ontwerp en voldoende kracht is de Eloflex ideaal voor mensen die moeite hebben met lopen, genoeg hebben van het gebruik van handbediende rolstoelen of gewoon ouder worden. Met Eloflex kunt u uw vrijheid terugwinnen!

Onze werkwijze

Demonstratie en proefrit

U bent op zoek naar een elektrische rolstoel? En wenst uw mobiliteit en vrijheid weer terug? Maak dan vrijblijvend een afspraak om langs te komen bij ons bedrijf voor een demonstratie en proefrit. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. 

Aankoop Eloflex elektrische rolstoel

Besluit u over te gaan tot de aanschaf van een Eloflex elektrische rolstoel? Dan ontvangt u van ons een factuur die vooraf voldaan dient te worden. Op het moment dat het aanschafbedrag bij ons op de rekening staat wordt de Eloflex elektrische rolstoel besteld door ons. U ontvangt dan een track en trace code en binnen 4 á 5 werkdagen heeft u de Eloflex rolstoel in huis. Op alle Eloflex modellen zit 2 jaar garantie met uitzondering op de banden. Dus ook na de aanschaf van een Eloflex rolstoel blijven wij uw contactpersoon mocht er onverhoopt iets niet goed zijn.